• | Anni - Agility 044 339 3839 | Minttu - Hevoset 045 869 7799 | Tiina - Koirakoulu 040 5890 741
  • kkntoimisto@gmail.com
 

Home / Yhteistyökumppanit

Koirakoulunaantalin kanssa yhteistyössä:


vantontila

Vanton tila tarjoaa laadukkaat harjoitushallit koiraharrastajille tottelevaisuuskoulutuksesta agilityyn.


srt_logo

SRT Mainostekstiilit toimittaa mainos- ja liikelahjatekstiilit kaikkiin tilanteisiin, nopeasti ja edullisesti. Myös viralliset KKN-edustusvaatteet brodeeraa ja toimittaa SRT – jos olet kiinnostunut kulkemaan joukossamme niin kysele lisätietoja ja hintoja toimisto@koirakoulunaantali.com

 


cafeakseli

Cafe Akseli on Naantalin torin laidalla sijaitseva viihtyisä kahvila. Cafe Akselin valikoimiin kuuluvat kahvi, erikoiskahvit, teet, itsetehdyt suolaiset ja makeat leivonnaiset sekä toastit ja keittolounas.

Akseliin ovat tervetulleita myös koira-asiakkaat niin sisälle kuin kesäterassillekin! Useat Koirakoulunaantalin asiakkaat ovatkin jo päässeet osana opetustaan vierailemaan munkkikahveilla 🙂


metsamaki

Metsämäen ravirata Turussa tarjoaa ravielämyksiä ympäri vuoden. Myös koirat ovat tervetulleita seuraamaan raveja sekä tilaville ulkoalueille että myös sisälle totohalliin. Koirakoulunaantali vie oppilaskoiria raveihin sosiaalistumaan sekä harjoittelemaan väkijoukossa ja uusissa paikoissa toimimista.


hepsis

Hyvänmielen raviponijuttuja ja ponikoulua lapsille ja nuorille. Hepsis Teamin tallista löytyvät niin Varsinais-Suomen Poniraviliiga valmentajineen ja ponineen kuin myös Sykerön kummiponi Docke.