• | Anni - Agility 044 339 3839 | Minttu - Hevoset 045 869 7799 | Tiina - Koirakoulu 040 5890 741
  • kkntoimisto@gmail.com
 

Home / Tietoa meistä

KOIRAKOULUNAANTALISTA

Kaikki alkoi siitä kun , Marsu ja Anni, koulutimme samassa yhdistyksessä koirakoita. Sosiaalisina ihmisinä me luonnollisesti keskustelimme koirien koulutuksesta. Usean vuoden kokemus erilaisista kouluttajista ja koiraharrastuslajeista sai meidät ihmettelemään, että miten näinkin mukavasta lajista on tehty niin vaikeasti lähestyttävää. Me päätimme tehdä asiaan muutoksen.

Meillä kaikilla sujuu yhteistyö loistavasti; meitä yhdistää palava halu toteuttaa asiakkaiden toiveita, ja siinä samalla pääsemme toteuttamaan itseämme. Me haluamme madaltaa ihmisten kynnystä kouluttaa koiriaan, jokaisella tulee olla siihen mahdollisuus. Meille ei ole taso-, rotu tai muitakaan pääsyvaatimuksia, jokainen koirakko on tervetullut. Koira ei opi, mikäli remmi on tiukalla. Me olemme sitä mieltä, että ihminenkään ei opi kouluttamaan koiraansa, mikäli kurssien tunnelma on kireä. Saati että kouluttaja olisi ylimielinen. Koirankoulutuksessa ei ole olemassa absoluuttisia totuuksia. Jokainen koira on erilainen ja se tulee huomioida myös koulutuksissa. Me pyrimme tekemään kaiken hyvällä sykkeellä ja positiivisessa hengessä. Me haluamme todella jokaisen asiakaskoirakomme oppivan, sillä olemme itsekin erittäin innoissamme koirien koulutuksesta. Se varmasti meistä kyllä huokuu myös koulutuksissa.

Tällä hetkellä Marisanna on siirtynyt Sariolan Elämystallin pitoon, mutta on silti mukana toiminnassa taustajoukoissa.  Konsultaatioapu on lähellä ja edelleen tietyt ongelmakoirat ohjaamme Marisannan luokse tarvittaessa.  Anni sai kouluttajakaveriksi Tiina Paavolan, joka jakaa samoja ajatuksia koirien koulutuksesta meidän kanssamme. Tiinankaan tunneilla ei tarvitse turhia jännitellä ja iloa koulutuksesta ei puutu!

Koirankoulutus voi olla myös hyvää asiakaspalvelua. Se on asia, jonka otamme hyvin vakavasti. Meille on helppo tulla, sillä koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa koulutusta.

Mitä meidän arvomme eivät ole?

60-luvun koulutusmenetelmät
Huutava kouluttaja
Asiakkaan aliarviointi
Huono fiilis treenin jälkeen
Luovuttaminen
Tylsä
Salaseura
Yksi ja ainoa koulutusmetodi
Pelottavuus

 

 

 

KOULUTTAJAT

VIERAILEVAT KOULUTTAJAT