• | Anni - Agility 044 339 3839 | Minttu - Hevoset 045 869 7799 | Tiina - Koirakoulu 040 5890 741
  • kkntoimisto@gmail.com
 

Home / Kurssit ja koulutukset / Pentukurssi

Miksi pentu puree? Miten väsyttää pentu oikealla tavalla? Miten opettaa pentua alusta asti oikein, jotta sen saa kasvatettua kunnolliseksi koiraksi? Mitä tapoja koiran palkkaamiseen on? Mitä tarkoittaa kontakti ja miksi se on niin tärkeää? Miksi pentu tuhoaa kotia yksinollessaan? Miten sosiaalistaa pentu oikein?

Pentukurssilla käydään läpi kaikki nämä, ja monta muutakin tärkeää asiaa. Pentukurssilla saa kysyä kouluttajalta kaikkea mieltä askarruttavia kysymyksiä. Pentukurssi on koiran elämän tärkein kurssi, sillä se valmistaa myös koiran oikeat eväät elämään. Kurssisuunnitelma on rakennettu siten, että etenemme rauhallisesti ja varmistamme näin oppimisen. Tarkoituksena on oikealla toiminnalla ennaltaehkäistä yleisempiä virheitä.

Siellä opetellaan arkikäyttäytymisen perustaidot ja opitaan lukemaan koiran eleitä. Harjoitellaan toimimaan ryhmässä, mutta kuitenkin oman ohjaajan kanssa. Luodaan suhdetta koiraan positiivisesti vahvistamalla. Pyritään kouluttamaan koiraa alussa asti oikeaan suuntaan, sillä helpompi on opettaa uutta kuin korjata vanhaa. Opetellaan palkkaamaan koiraa oikein. Harjoitellaan myös käyttäytymistä kävelyllä ja kaupungissa.

Pentukurssille voi osallistua heti luovutusiästä lähtien. Mukaan paljon pieniä ja pehmeitä herkkunameja koirallesi, sekä lelu.

 

 

 

 

 

[button link=”https://koirakoulunaantali.com/kurssit/” size=”large” bg_color=”#f7e763″ text=”dark”]Katso Alkavat Kurssit Täältä[/button]