• | Anni - Agility 044 339 3839 | Minttu - Hevoset 045 869 7799 | Tiina - Koirakoulu 040 5890 741
  • kkntoimisto@gmail.com
 

Home / Kurssit ja koulutukset / Jokakoiran Käytöskoulu

Haukkuuko koirasi vastaantulijoille? Vetääkö se remmissä? Hyppiikö se takajaloillaan nähdessään lenkillä muita koiria? Meneekö se sohvalle siten, että muut eivät siihen saa enää mennä? Pelkääkö koirasi uusia asioita? Karkaileeko koirasi? Jahtaako se autoja? Hyppiikö koirasi ihmisiä vasten? Etkö halua enää kutsua vieraita kotiisi, sillä koirasi sekoaa joka kerta ovikellon soidessa ja vieraiden astuessa ovesta? Varastaako koirasi uunituoreen pannukakun pöydältä? Jos vastasit vähintään yhteen kysymykseen myöntävästi, on Jokakoiran käytöskoulu teidän kurssinne. Käytöskoulu sopii myös hyvien tapojen ylläpitoon ja koirasi aktivoimiseksi. Käytöskoulussa opetellaan hyviä tapoja.

Koiran omistaminen on pääsääntöisesti mielekästä. Sen pitäisi harrastuksena antaa enemmän kuin ottaa. Joskus kuitenkin arkielämässä eteen tulee haasteita, jotka pahimmillaan alkavat muokata pahaa-aavistamattoman koiranomistajan elämää. Käytöskoulussa opetellaan mm. kävelemään remmissä kauniisti vetämättä ja rähisemättä muille koirille. Siellä harjoitellaan selviämään odottamattomista tilanteista, joita tulee kadulla vastaan.

Tavoitteenamme on parantaa hallintaa ja yhteistyötä. Tehdään sinusta ja koirastasi tiimi! Koska käytöskoulussa opiskellaan tehokkaasti pienissä, turvallisissa ryhmissä, ei haittaa vaikka koirallasi olisi useampiakin käytösongelma.

HUOM! Jokakoiran käytöskoulun ohjelmistoon kuuluvat myös lyhyet intensiivikurssit, esimerkiksi aiheista luoksetulo tai koirien ohitukset.

[button link=”https://koirakoulunaantali.com/kurssit/” size=”large” bg_color=”#f7e763″ text=”dark”]Katso Alkavat Kurssit Täältä[/button]