• | Anni - Agility 044 339 3839 | Minttu - Hevoset 045 869 7799 | Tiina - Koirakoulu 040 5890 741
  • kkntoimisto@gmail.com
 

Home / Kurssit ja koulutukset / Maastolajikurssit

Jokaisen koiranomistajan tulisi päästä kokeilemaan maastolajeja! Maastolajeina me tarjoamme ilmavainun kautta tapahtuvat henkilöhaun, metsäjäljen eli jäljestyksen, sekä esine-etsintää. Ne kaikki ovat mitä parhainta, luonnonmukaista aktivointia koirallesi, joka parantaa yhteistyötänne ja koirasi keskittymiskykyä.

Me halusimme madaltaa osallistumisen kynnystä tutustumaan näihin hankaliksi miellettyihin lajeihin. Ne sopivat jokaiselle koiralle, joka vähänkin kykenee itsenäisempään nenätyöskentelyyn. Jäljestys esimerkiksi sopii pennusta senioriin, koira ei rasitu siinä fyysisesti.

Me tarjoamme kaiken tarvittavan materiaalin kurssille, Sinä tarvitset mukaasi vain koiran.  Verijäljen teossa käytämme joko naudan, tai poron verta. Mikäli kurssi on aamupäivällä, voit ottaa koirallesi mukaan sen aamuruuan. Se voidaan laittaa palkaksi jäljen päähän, mikäli peuran sorkka ei koiraasi innosta.

Hyvä olisi, jos koiralla olisi valjaat päällä. Pidemmillä kursseilla valmistamme myös lounaan nautittavaksi.

Meillä on maastolajikursseja vetämässä myös ulkopuolisia konkareita, joilta saamme itsekin lisää oppia. Nämä ovat lajeja, joissa ei ikinä voi sanoa olevansa valmis.

[button link=”https://koirakoulunaantali.com/kurssit/” size=”large” bg_color=”#f7e763″ text=”dark”]Katso Alkavat Kurssit Täältä[/button]