• | Anni - Agility 044 339 3839 | Minttu - Hevoset 045 869 7799 | Tiina - Koirakoulu 040 5890 741
  • kkntoimisto@gmail.com
 

Home / Kurssit Vantolla

Saapuminen

Kurssit pidetään Vanton tilalla. Osoite on Vantontie 68, Raisio (katso kartalta). Vanton tilalla on kolme eri hallia. Pääsääntöisesti agilitykoulutukset pidämme isossa agilityhallissa, joka on ensimmäinen halli pihaan tullessa, sisälle halliin pääset heti mäen päältä. Samassa hallirakennuksessa sijaitsee myös pieni agilityhalli (sisäänpääsy pihan puolella, toisessa päässä hallirakennusta). Lämmin koulutushalli sijaitsee yläpihassa, P-alueen vieressä. Vanton tilalla on hyvin parkkitilaa kurssilaisille. Piha-alueella on myös lampaita, joille tulee antaa oma rauha. Lenkille pihasta pääsee niin metsään kuin tielle, pidäthän koirasi aina kiinni piha-alueella ja sen välittömässä läheisyydessä. Koiran jätökset tulee kerätä ja pihassa on runsaasti roskiksia kakkapusseille.  Kurssille tultaessa saavuthan halliin ensin ilman koiraa, jos edellinen tunti on vielä käynnissä. Tervetuloa!

Mitä mukaan?

Ota koiralle mukaan paljon pieniä maistuvia nameja (mielellään pehmeitä), esimerkiksi broilerin/porsaan sydäntä, juustoa tai lihapullia. Muista, että kotona maistuvat perusnamit eivät välttämättä hallissa enää kelpaakaan.  Ota myös mukaan koiralle sekä kova että pehmeä lelu. Koiralle varusteeksi kaulapanta tai valjaat ja talutusremmi, ei flexiä! Koirakoululla on myös myynnissä erilaisia koulutusnameja, jos joskus omat namit unohtuvat tai teillä on vielä superherkku etsinnässä.

Maksutiedot

Kurssimaksun voit suorittaa erillisen ohjeen mukaan.

Annin koulutusmaksut suoritetaan joko laskulla, jonka saat sähköpostiisi tai maksut löytyvät verkkokaupasta :   https://holvi.com/shop/annistassut/   

Käteismaksut onnistuvat myös (mielellään tasaraha).

Tiinan koulutusten maksu suoritetaan erillisen maksulinkin kautta tai muuten sovitusti.

 

Peruutuskäytäntö

Muistathan, että ilmoittautumiset kursseille ovat sitovia. Jos sinulle tulee ylitsepääsemätön este esimerkiksi oman tai koiran sairauden vuoksi, voit peruuttaa osallistumisesi kurssille ilmoittamalla peruutuksen  viimeistään 48h ennen kurssin alkamista. Ilmoitathan peruutuksesta kouluttajalle mieluusti viestillä, jos emme päässeet vastaamaan puhelimeen. Ajoissa peruutetuille kerroille on mahdollista kysyä korvaavaa tuntia. Oman kurssikerran voi myös itse myydä eteenpäin, kunhan asiasta sopii kouluttajan kanssa. Kurssille saapumatta jättäminen ei ole hyväksyttävä tapa peruuttaa osallistumista vaan näissä tapauksissa laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

 

Tervetuloa kouluttamaan koiraasi!

Terveisin,
Anni Suovuori, puh. 044 339 38 39

Tiina Paavola,  puh. 040 589 07 41