• | Anni - Agility 044 339 3839 | Minttu - Hevoset 045 869 7799 | Tiina - Koirakoulu 040 5890 741
  • kkntoimisto@gmail.com
 

Home / Uncategorized / Hauskanpitoa koiran kanssa treenaten

Olemme harrastaneet Minnin kanssa pennusta asti Koirakoulunaantalin kursseilla ja olemme siirtyneet pentukoulusta jo tokon vakioryhmään. Väliin on jo mahtunut useampia kursseja ja olemme edenneet jo sellaisiin asioihin, joista en ollut kuullutkaan (kaikenmaailman saksalaiset käännökset :o). Ajattelin useista eri tokon liikkeistä, että vain kaikki SUPERkoirat ne osaavat, mutta meidän Minni ei kyllä! Mutta nyt olen saanut huomata, että kyllä se meidän Minnikin oppii ja osaa.

whatsapp-image-2016-12-09-at-10-56-20

Esimerkiksi aloittaessamme pentukoulussa Minni oli reilu seitsemän viikkoa vanha. Silloin välitorkut sylissä kesken tunnin olivat täysin normaaleja ja muutaman sekuntin ”istu” namia syöden oli huippusuoritus. Reilussa puolessa vuodessa olemme jo edenneet kaukokäskyihin ja koiran jättämiseen yksin istumaan yli 10 metrin päähän. Lisäksi treenien kautta on ollut mahtava huomata, että Minnilläkin on jo bravuureita: tokossa takapään käyttö ja hyvä vire hommiin.

Ja se NENÄ. Se ainakin toimii. Minni rakastaa jäljestämistä ja syttyy hommaan jo heti autosta ulos päästessään. Kun Minnille puetaan jäljestysvaljaat, tippuu nenä maahan ja hän lähtee heti haravoimaan aluetta läpi. Vaikkei meidän pitänytkään harrastaa Minnin kanssa mitään, olemme selkeästi koukussa. On mahtava viettää aikaa mukavien ihmisten kanssa, kun samanaikaisesti koira selkeästi tykkää tekemisestä.

whatsapp-image-2016-12-09-at-10-56-46

Emme käy harrastamassa suorituskeskeisesti hampaita kiristellen, vaan pidämme hauskaa. Koirakouluaantalissa on mukava käydä harrastamassa koiran kanssa oikeasti matalalla osallistumiskynnyksellä. Fiilis kursseilla on rento ja Minni on aivan täpinöissä. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan Koirakoulunaantalin kursseja, meillä ainakin on kivaa.

Katarina ja Minni