Home / Yhteistyökumppanit

Koirakoulunaantalin kanssa yhteistyössä:


vantontila

Vanton tila tarjoaa laadukkaat harjoitushallit koiraharrastajille tottelevaisuuskoulutuksesta agilityyn.


srt_logo

SRT Mainostekstiilit toimittaa mainos- ja liikelahjatekstiilit kaikkiin tilanteisiin, nopeasti ja edullisesti. Myös viralliset KKN-edustusvaatteet brodeeraa ja toimittaa SRT – jos olet kiinnostunut kulkemaan joukossamme niin kysele lisätietoja ja hintoja toimisto@koirakoulunaantali.com


turunkoirauimahalli

Turun Koirauimahalli on koirien oma uimapaikka omistajansa valvonnassa tapahtuvaan uimiseen. Uiminen kehittää kokonaisvaltaisesti ja tehokkaasti lihaskuntoa. Vesi antaa mukavan vastuksen ja on raskaampaa liikuntaa kuin pelkkä lenkkeily. Myös kuntoutujien nivelet ja luut eivät rasitu vedessä.

Koirakoulunaantali järjestää asiakkailleen yksityisiä uimailtoja, joihin ovat tervetulleita kaikki hyvän mielen kellujista uimamaistereihin 🙂 Seuraa ilmoittelua Facebookissa!


leppoisattassut

Leppoisat tassut tarjoaa rentouttavaa ja kuntouttavaa hierontaa koirille karvoihin katsomatta ja akupunktiohoidot sekä kraniosakraaliterapiahoidot koirille ja hevosille.

Koiraoppilaat tarvitsevat huoltoa pysyäkseen treenikunnossa. Kraniosakraaliterapiasta on apua etenkin selän ja niskan ongelmiin, stressi-ja jännitysperäisiin ongelmiin, psyykkisiin ja fyysisiin traumoihin sekä muihin kipuihin. Suosittelemme kokeilemaan! Koirakoulunaantali järjestää myös mahdollisuuksien mukaan kimppahoitopäiviä Naantalissa, seuraa ilmoitteluamme.


cafeakseli

Cafe Akseli on Naantalin torin laidalla sijaitseva viihtyisä kahvila. Cafe Akselin valikoimiin kuuluvat kahvi, erikoiskahvit, teet, itsetehdyt suolaiset ja makeat leivonnaiset sekä toastit ja keittolounas.

Akseliin ovat tervetulleita myös koira-asiakkaat niin sisälle kuin kesäterassillekin! Useat Koirakoulunaantalin asiakkaat ovatkin jo päässeet osana opetustaan vierailemaan munkkikahveilla 🙂


hakinparturikampaamo

Koiraharrastajatkin kaipaavat kaunistautumista. Kanta-asiakkaamme saavat uuden asiakkaan etuna Hakin parturi-kampaamon kauneuspalveluista (mm.volyymiripset, 40% alennuksen. Soita ja varaa aikasi 046-5461481 / Johanna


metsamaki

Metsämäen ravirata Turussa tarjoaa ravielämyksiä ympäri vuoden. Myös koirat ovat tervetulleita seuraamaan raveja sekä tilaville ulkoalueille että myös sisälle totohalliin. Koirakoulunaantali vie oppilaskoiria raveihin sosiaalistumaan sekä harjoittelemaan väkijoukossa ja uusissa paikoissa toimimista.


hepsis

Hyvänmielen raviponijuttuja ja ponikoulua lapsille ja nuorille. Hepsis Teamin tallista löytyvät niin Varsinais-Suomen Poniraviliiga valmentajineen ja ponineen kuin myös Sykerön kummiponi Docke.