Home / Kurssit ja koulutukset / Ongelmakoiravastaanotto

Vetääkö koirasi remmissä, niin että olet kaatua tai olkapääsi kipeytyy? Onko olemassa tilanteita, joita et hallitse, niin hyvin kuin ehkä haluaisit, kuten toisten koirien ohittamiset lenkillä?  Onko koirasi nakertanut seinää tai syönyt irtaimistoa työpäiväsi aikana? Jahtaako se mopoja? Onko koirasi mielestäsi AD/HD? Haukkuuko koirasi liian herkästi? Rähiseekö koirasi remmissä? Eikö se tule kutsuttaessa luokseksi, ja jopa mahdollisesti menee karkuun?

Ei hätää, me autamme aina siellä missä tarvitaan. Koiranomit ovat opiskelleet juuri näitä tilanteita varten- auttaakseen tavallisia koiria ja heidän omistajiaan.

Käytösklinikka on suunniteltu vastaamaan jokaisen koiranomistajan tarpeita. Siellä ei etsitä syyllisiä, vaan ratkotaan ongelmia. On olemassa lukuisia ongelmaisia koiria, ilman että ne olisivat silti yksiselitteisesti ongelmakoiria. Siellä pyritään etsimään ratkaisuja yksilöllisesti, perhetilanteet ottaen huomioon. Ongelmasta tulee ongelma siinä kohtaa, kun omistaja itse niin kokee. Tulemme myös mukaasi lenkille, tai kotiisi katsomaan tilannetta ammattilaisen silmin.

Käytösklinikalla tehdään ensin selvitys lähtötilanteesta, eli ongelmakonsultaatio. Tämän jälkeen tehdään toimintasuunnitelma. Saat hoito-ohjeet kotiin. Teemme koirallesi myös henkilö-, tai oikeastaan koirakohtaisen opetussuunitelman. Sovitaan jatkotoimenpiteet, tai aikataulu mahdollisesta kontrollikäynnistä. Olemme tukenasi koko prosessin ajan.

Kohti parempaa ja mukavampaa yhteiselämää koiran kera!

Katso Alkavat Kurssit Täältä