Dobo on suunniteltu kasvattamaan sekä ohjaajan, että koiran lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa, sekä samalla parantamaan suhdetta koiran ja omistajan välillä.

Dobo-harjoitukset tehdään pääasiassa käyttäen apuna tasapainotyynyjä ja ovaalin muotoisia palloja, joiden muoto sopii koiralle palloa paremmin. Dobopallot ovat lisäksi helpommin tuettavissa, ja ovat perus jumppapalloa kestävämpiä. Liikkeitä lajissa on kolmenlaisia; koiran tekemiä, ohjaajan tekemiä ja yhdessä tehtäviä. Monet liikkeistä ovat muokattavissa helpoista haastaviksi hyvin pienillä muutoksilla, jolloin laji sopii kunnoltaan kaikentasoisille treenaajille.

Suurin doboilusta saatava hyöty on syvien lihasten ja tasapainon kehittyminen. Syvä lihaksisto on kuin tukikorsetti lähellä selkärankaa. Syvien lihasten tehtävänä on tukea sitä liikkuessa jo ennakoivasti. Dobo toimii hyvänä tukena muille lajiharrastuksille.Dobossa edetään koiran ehdoilla. Tunneilla ohjaajat pääsevät itse myös jumppaamaan ja tekemään erilaisia lihaskuntoharjoituksia tasapainottelun ohella. Jos koiralla on fyysisiä ongelmia, niin eläinlääkärin/ fysioterapeutin konsultointi on paikallaan ennen aloitusta. Omistaja tietää silloin parhaiten, millaisia liikkeitä koiran kanssa voi tehdä ja mitä ei.

Pallojen ja muiden DoBo-tuotteiden tilaaminen onnistuu kauttamme laittamalla mailia osoitteeseen toimisto@koirakoulunaantali.com. Oikean kokoista palloa valitessa kiinnitetään huomiota koiran säkäkorkeuteen. Pallon tulee olla 10-20cm korkeampi kuin koiran säkäkorkeus. Kurssit pidetään Vanton tilan lämpimässä hallissa.

Seuraava kurssi tulossa joulun jälkeen, kinkunsulatusjumppaa koiran kera.

DoBo – hinnasto, tilaa meiltä:

45cm fuxia, lime, lila                           38e
45cm harmaa                                     35e

55cm fuxia, lime, lila                           48e
55cm oranssi (kiiltävä), harmaa (matta 45e

65cm fuxia, lime, lila                            58e
65cm sininen,harmaa,vihreä (kiiltävä)     55e

85cm fuxia, lime, lila                            78e
85cm sininen(kiiltävä), harmaa (matta)   75e

Tasapainotyynyt

lime, lila, viininpunainen                        40e
sininen, vihreä, musta                           38e

Puolipallot

vihreä, sininen, punainen, keltainen       14,85e
(Paketti sisältää 2 puolipalloa)

DoBo-kirja
DoBo -koiran kanssa kuntoon                49e
(löytyy myös englanninkielisenä)

 

Katso Alkavat Kurssit Täältä