Home / Maksu -ja peruutuskäytännöt

Maksut

Kurssimaksu tulee suorittaa kurssikirjeessä saamasi ohjeen mukaisesti joko tilille ennen kurssin alkamista tai käteisellä ensimmäisellä kurssikerralla. Osassa kursseista vaaditaan etukäteismaksu tilille heti ilmoittautumisen jälkeen (esimerkiksi maastolajikurssit, vierailevien kouluttajien vetämät kurssit jne). Huomioithan, että näissä tapauksissa vasta suoritettu kurssimaksu vahvistaa paikkasi kurssilla.

Jokaisella Koirakoulunaantalin kouluttajalla on oma y-tunnus sekä tilinumero. Huomioithan tämän kurssimaksujasi suorittaessasi.

Marisanna Sariola

Y-tunnus: Valkjärven tila 2901635-6
Tilinumero: FI 93 5265 0420 0245 71 (Koiranomi Sariola)

Anni Suovuori

Y-tunnus: Anni’s Tassut 2690407-5
Tilinumero: FI60 5265 0420 0163 38 (Anni Suovuori)

 

 Peruutukset

Ilmoittautumiset kursseilla ovat sitovia. Jos sinulle tulee ylitsepääsemätön este esimerkiksi oman tai koiran sairauden vuoksi, niin voit peruuttaa osallistumisesti kurssille ilmoittamalla peruutuksesta sähköpostitse toimisto@koirakoulunaantali.com viimeistään 48h ennen kurssin alkua. Jos et pääse osallistumaan jollekin kurssikerralle, niin ole yhteydessä kouluttajaan etukäteen ja neuvottele mahdollisuudesta korvata puuttuva kurssikerta. Kaikille kursseille emme voi valitettavasti luvata mahdollisuutta väliin jääneen kerran korvaamiseen.

Kurssille saapumatta jättäminen ei ole hyväksyttävä tapa peruuttaa osallistumista vaan näissä tapauksissa laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Joillain kursseillamme on käytössä etukäteismaksukäytäntö. Näiden kurssien osalta palautamme etukäteen ilmoitetuissa sairastapauksissa puolet kurssimaksusta. Jos et muusta syystä pääsekään kurssille osallistumaan, voit myydä paikkasi eteenpäin kolmannelle osapuolelle.