Home /

Kartta latautuu...

Päivä/Aika
Date(s) - 11.08.2018 - 12.08.2018
11:00 - 18:00

Paikka
Merimasku


Meillä on taas ilo saada tänne kouluttaja Suomen huipulta: Jari Kantoluoto! Viikonlopun pääteemana on yhteistyö koiran ja ohjaajan välillä. Poistutaan hieman omalta mukavuusalueeltamme ja haastetaan itsemme kehittyäksemme taitaviksi koiranohjaajiksi. Tavoitteena on saada koira haluamaan palkaksi yhteistyötä ohjaajan kanssa ulkoisen palkan sijaan.

Kantoluoto on suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon ja hän kiertää ympäri Suomea kouluttamassa kaiken rotuisia koiria. Pääpaino on suojelussa ja tottelevaisuuskoulutuksessa.

Aloitetaan lauantaina klo 11 tulokahveilla ja lopetetaan noin klo 19. Sunnuntaina aloitetaan klo 10 ja lopetetaan noin klo 18. Treenikierroksia tehdään kumpanakin päivänä kaksi, koirien jaksamisen mukaan.

Tilallamme on koko päivän avoinna myös kahvila. Voit ottaa omat eväät mukaan tai tilata herkulliset ruuat meiltä etukäteen valmiiksi.

Kahden päivän seminaarin koirakkopaikka maksaa 150€. Mukaan mahtuu 9 koirakkoa. KOIRAKKOPAIKAT TÄYNNÄ!
Kuuntelupaikka maksaa 35€/ päivä, kaksi päivää yhteensä 50€.

Huom! Koulutuspaikan osoite on Valkjärven tila, Koverintie 527 21160 Merimasku.

Ilmoittautumiset:

Ilmoittaudu

    Lähettämällä ilmoittautumisen annan suostumukseni henkilötietojeni tallentamiseen Koirakoulunaantalin asiakasrekisteriin ja sähköisiin järjestelmiin.