Home /

Kartta latautuu...

Päivä/Aika
Date(s) - 24.03.2018
10:00 - 18:00

Paikka
Merimasku


Tommy Wirén on telkkaristakin tuttu, maanläheinen ja arkisen ymmärrettävästi koiran ajatuksenkulkua havainnollistava kouluttaja. 15 vuotta eläimiä ja heidän omistajiaan opettaneen Wirénin koulutusopas keikauttaa perinteisen koulutusperinteen päälaelleen.

Päivän teemana on onnistua koiran koulutuksessa. Eli opetetellaan palkkaamaan koiraa oikein ja oikeaan aikaan. Tämä on kaiken eläinten koulutuksen ja yhdessä tekemisen perusta.

HUOM! Mukana kouluttautumassa on myös shetlanninponi Lola!

Eläinten kouluttaminen on mekaaninen taito. Paremmaksi kouluttajaksi opitaan harjoittelemalla asioita käytännössä ja keskittymällä perusasioihin. Workshopin tavoitteena on ohjata ja tukea kouluttajan ajattelutapaa eläintenkouluttajana sekä kehittää ohjaajan mekaanisia taitoja.

Koulutuspäivässä teoria ja käytännönopetus vuorottelevat. Operantin ehdollistamisen teoria käydään syvällisesti ja käytännönläheisesti läpi. Koulutuspäivä antaa hyvät perusvalmiudet kaikkeen eläinten koulutukseen ja sopii kaikille eläinten koulutuksesta kiinnostuneille harrastajista ammattilaisiin. Päivään osallistuminen ei edellytä ennakko-osaamista. Täällä puhutaan hyvin maanläheisesti selkokieltä eikä tarkoitus ole vain viljellä termejä.

Koirakkopaikkoja on rajoitetusti. Koirat ovat mukana koulutuksessa ja Tommy Wirenin huipputason ohjauksessa koko päivän kl0 10-18, taukoja tietysti pidetään koirien tarpeiden mukaan. Koirakkopaikka on 95€ (tai hevospaikka). Kuunteluoppilaat 40€.


Tilaisuus on lämpimässä hallissa.

 

Ilmoittautumiset:

Ilmoittaudu

    Lähettämällä ilmoittautumisen annan suostumukseni henkilötietojeni tallentamiseen Koirakoulunaantalin asiakasrekisteriin ja sähköisiin järjestelmiin.