Home / Kurssit Vantolla

Saapuminen

Kurssi pidetään Vanton tilalla lämpimässä koulutushallissa. Osoite on Vantontie 68, Raisio (katso kartalta).  Lämmin halli on punainen rakennus mäen päällä ja hallin edessä on parkkipaikkoja. Ethän tule koiran kanssa halliin sisään ennen oman kurssisi alkamista, vaan annat edellisille treenirauhan. Kerääthän myös koirasi jätökset roskikseen piha-alueelta. Hallin sääntöjen mukaan koirat tulee pitää hallialueella kytkettynä.
Huom! Juoksuiset nartut voivat treenata pöksyt jalassa.

Mitä mukaan?

Ota koiralle mukaan paljon pieniä maistuvia nameja, esimerkiksi broilerin/porsaan sydäntä, juustoa tai lihapullia. Muista, että kotona maistuvat perusnamit eivät välttämättä hallissa enää kelpaakaan.  Ota myös mukaan koiralle sekä kova että pehmeä lelu. Koiralle varusteeksi kaulapanta tai valjaat ja talutusremmi, ei flexiä!

Maksutiedot

Kurssimaksun voi maksaa ensimmäisellä kurssikerralla kortilla tai käteisellä.

Mikäli kurssimaksu pyydetään suorittamaan etukäteen tilille, niin käytä tilinumeroa FI93 5265 0420 0245 71, saajaksi Koiranomi Sariola, jos tulet muulle kuin agility-tai dobokurssille. Agilityyn ja doboon tilinumero on FI23 5716 9020 0765 97 / Anni’S Tassut tmi. Tilille maksettaessa kurssin pitää olla kokonaisuudessaan maksettu ennen kurssin alkamista, ota kuitti mukaan ensimmäiselle kurssikerralle.

Peruutuskäytäntö

Muistathan, että ilmoittautumiset kursseilla ovat sitovia. Jos sinulle tulee ylitsepääsemätön este esimerkiksi oman tai koiran sairauden vuoksi, voit peruuttaa osallistumisesti kurssille ilmoittamalla peruutuksen sähköpostitse toimisto@koirakoulunaantali.com viimeistään 48h ennen kurssin alkamista. Kurssille saapumatta jättäminen ei ole hyväksyttävä tapa peruuttaa osallistumista vaan näissä tapauksissa laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

 

Tervetuloa kouluttamaan koiraasi!

Terveisin,
Marisanna Sariola, puh. 0400312555

Anni Suovuori, puh. 044 339 38 39 (Agility ja dobo)