Home / Kurssit Merimaskussa

Saapuminen

Osoite on siis Koverintie 527 21160 Merimasku. Eli Naantalista Rymättylään päin ja siitä kääntyy Koverintie oikealle. Parkkialue on merkitty.

Perillä kohteessa

Paikka on siis meidän kotimme ja täällä on omien koirien lisäksi hevosia, pupuja, kissoja ja lampaita. He ovat kaikki tottuneita koiriin, mutta ettehän päästä koirianne hevosten ja lampaiden lähelle turvallisuussyistä. Varokaa myös sähköaitoja laitumilla. Koirat pidettävä kytkettynä piha-alueella.

Koiraa voi lenkittää täällä vapaasti, näytämme teille sopivat suunnat ja polut. Jätökset tulee kerätä pois joka puolelta, ellet saa potkittua niitä ojan pohjalle.

Paikalla on ulkohuussi. Juoksevaa vettä saa talon seinästä.

Mitä mukaan?

Ota koiralle mukaan paljon pieniä maistuvia nameja, esimerkiksi broilerin/porsaan sydäntä, juustoa tai lihapullia. Muista, että kotona maistuvat perusnamit eivät välttämättä treeneissä enää kelpaakaan.  Ota myös mukaan koiralle lelu, jos koira pitää lelupalkkauksesta. Metsäkursseille varaa mukaan myös pieniä rasioita, joihin voit koiran palkkanamit laittaa, sekä itsellesi ja koiralle juotavaa. Jälkikurssille mukaan myös pieniä eri materiaaleista tehtyjä esineitä, joita koira voi maastosta etsiä.

Koiralle varusteeksi kaulapanta tai valjaat ja talutusremmi, ei flexiä! Huomaathan, että koirat odottavat omaa vuoroon autossa.

Maksutiedot

Kurssimaksun voi maksaa ensimmäisellä kurssikerralla kortilla tai käteisellä.

Jos kurssimaksu pyydetään suorittamaan etukäteen tilille, niin käytä tilinumeroa FI93 5265 0420 0245 71, saajaksi Koiranomi Sariola. Tilille maksettaessa kurssin pitää olla kokonaisuudessaan maksettu ennen kurssin alkamista, ota kuitti mukaan ensimmäiselle kurssikerralle.

Peruutuskäytäntö

Muistathan, että ilmoittautumiset kursseilla ovat sitovia. Jos sinulle tulee ylitsepääsemätön este esimerkiksi oman tai koiran sairauden vuoksi, voit peruuttaa osallistumisesti kurssille ilmoittamalla peruutuksen sähköpostitse toimisto@koirakoulunaantali.com viimeistään 48h ennen kurssin alkamista. Kurssille saapumatta jättäminen ei ole hyväksyttävä tapa peruuttaa osallistumista vaan näissä tapauksissa laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

 

Tervetuloa kouluttamaan koiraasi!

Terveisin,
Marisanna Sariola, puh. 0400312555