Home / Kurssit Merimaskussa

Saapuminen

Metsäkurssit pidetään Merimaskussa yksityisen maatilan mailla. Osoite on Rantalantie 83, Naantali (Merimaksu) (katso kartalta). Rantalantie 83 on punaisen rakennuksen kohdalla jota vastapäätä tien toisella puolella on kasvihuoneita. Aja tästä vielä vähän eteenpäin ja seuraa koirakoulun viittoja oikealle ylös mäkeen. Aja tietä eteenpäin niin kauan että tulet hiekka-aukiolle, johon voi parkkeerata autot.

Koira on hyvä lenkittää kotona jo ennen kurssille tuloa. Kerääthän mahdolliset koirasi jätökset roskikseen piha-alueelta ja pidäthän koiran kytkettynä.
Huom! Juoksuiset nartut voivat treenata pöksyt jalassa.

Mitä mukaan?

Ota koiralle mukaan paljon pieniä maistuvia nameja, esimerkiksi broilerin/porsaan sydäntä, juustoa tai lihapullia. Muista, että kotona maistuvat perusnamit eivät välttämättä treeneissä enää kelpaakaan.  Ota myös mukaan koiralle lelu, jos koira pitää lelupalkkauksesta. Metsäkursseille varaa mukaan myös pieniä rasioita, joihin voit koiran palkkanamit laittaa, sekä itsellesi ja koiralle juotavaa. Jälkikurssille mukaan myös pieniä eri materiaaleista tehtyjä esineitä, joita koira voi maastosta etsiä.

Koiralle varusteeksi kaulapanta tai valjaat ja talutusremmi, ei flexiä! Huomaathan, että koirat odottavat omaa vuoroon autossa.

Maksutiedot

Kurssimaksun voi maksaa ensimmäisellä kurssikerralla kortilla tai käteisellä.

Jos kurssimaksu pyydetään suorittamaan etukäteen tilille, niin käytä tilinumeroa FI93 5265 0420 0245 71, saajaksi Koiranomi Sariola. Tilille maksettaessa kurssin pitää olla kokonaisuudessaan maksettu ennen kurssin alkamista, ota kuitti mukaan ensimmäiselle kurssikerralle.

Peruutuskäytäntö

Muistathan, että ilmoittautumiset kursseilla ovat sitovia. Jos sinulle tulee ylitsepääsemätön este esimerkiksi oman tai koiran sairauden vuoksi, voit peruuttaa osallistumisesti kurssille ilmoittamalla peruutuksen sähköpostitse toimisto@koirakoulunaantali.com viimeistään 48h ennen kurssin alkamista. Kurssille saapumatta jättäminen ei ole hyväksyttävä tapa peruuttaa osallistumista vaan näissä tapauksissa laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

 

Tervetuloa kouluttamaan koiraasi!

Terveisin,
Marisanna Sariola, puh. 0400312555